Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Lezajlott a szabadegyetem első előadása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. február 14.
Teljesen megtelt érdeklődőkkel tegnap délután a Hiemer-ház Bálterme, ahol lezajlott a Kodolányi János Főiskola által szervezett „Magyarság és Európa” című szabadegyetem nyitó programja.
Tovább...
 
Történelmi-kegyeleti szertartás a III. Béla Lovagrenddel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. február 13.

Image A hagyományokhoz híven idén is megtartja a hajdani koronázó-királyi temetkező bazilika területén , Székesfehérváron eltemetett uralkodóinkra emlékező történelmi-kegyeleti szertartásait a több,mint egy évtizede a magyar királysírok-ügyéről közismert székesfehérvári kulturális szervezet, a III.Béla Lovagrend.

Tovább...
 
Várják a pályázatokat a Lánczos-Szekfű Ösztöndíjra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. február 13.

Image A Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata által létrehozott „Lánczos Kornél - Szekfű Gyula Ösztöndíj Alapítvány” Kuratóriuma idén is pályázatot hirdet a városban élő, dolgozó, vagy a várossal szellemi kapcsolatban álló alkotók, kutatók, művészek számára.

Tovább...
 
Más időpontban az ingyenes ruhaosztás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2013. február 13.

Image Technikai okok miatt változott a Szegényeket Támogató Alapítvány és az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális és Közhasznú Egyesület által szervezett, kétnapos ingyenes ruhaosztás időpontja.

Tovább...
 
ADOMÁNYPORTÁL Nyomtatás E-mail
Írta: Desszert Gergely   
2013. február 13.

Image ADOMÁNYPORTÁL - Beszélgetés Dr. Domán Andrással

Tovább...
 
Megemlékezés Csitáry G. Emil tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. február 13.
Ünnepi programsorozattal tisztelegnek Székesfehérváron a város egykori polgármestere és meghatározó személyisége, Csitáry G. Emil emléke előtt a 2013-as Szent István Emlékév keretében. Február 19-én mécsest gyújtanak Csitáry G. Emil sírjánál, a Csók István Képtárban bemutatják a néhai városvezető emlékiratait tartalmazó új kiadványt, majd ünnepi hangversenyre kerül sor a Hermann László Ifjúsági Vonószenekar közreműködésével. – hangzott el a programokat ismertető sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Elektronikus jelentkezés főiskolára  akár fél óra alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság   
2013. február 13.

Image Kormányablakban, ügyfélkapun keresztül bárki beadhatja jelentkezését felsőoktatási intézményekbe, március 1-jéig. Az országban 29 helyszínen munkanapokon reggel 8-tól este 8-ig várják az ügyintézők mindazokat, akik élni szeretnének az online jelentkezés lehetőségével.

Tovább...
 
Égi plázázás a Piac téren Nyomtatás E-mail
Írta: Trupka Zoltán   
2013. február 13.

Image Januárban nem volt kegyes az időjárás a csillagok iránt érdeklődők számára, de februárban talán nagyobb szerencséjük lesz. Az égi plázázás tervezett dátumai: február 16-a (szombat), 19-e (kedd), 21-e (csütörtök), 23-a (szombat). Ezeken a napokon települnek ki ugyanis a Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgáló tagjai egy 20 cm átmérőjű tükrös távcsővel, hogy bemutathassák az égbolt aktuális csodáit.

Tovább...
 
"Páratlan" sorozat kezdődött házasulóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2013. február 11.
A 2013. évi Házasság Hete kezdte előtt, annak mintegy bevezetőjeként a Székesfehérvári Református Egyházközség Széchenyi utcai gyülekezeti központjában házasságra előkészítő és házassággondozói sorozat indult "Pártalan Páros" címmel a hétvégén. A tervek szerint több hónapon át tartó sorozatban Dr. Pálhegyi Ferenc pszichológus, nyugalmazott főiskolai tanár, a Bibliai Házassággondozó Szolgálat (BHSZ) vezetője, a Biblia és Család című lap főszerkesztőjének korábban elhangzott előadásait tekinthetik meg a résztvevők felvételről. Azt követően megbeszélik az elhangzottakat. A vetítésekkel egybekötött előadások következő részei április, május és június hónapban folyatódnak a Széchenyi utca 16 szám alatti gyülekezeti központban.
 
MŰEMLÉKEN INNEN ÉS TÚL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. február 11.

Image Folytatódik Csutiné Schleer Erzsébet építész és Dr. Siklósi Gyula régész professzor előadás sorozata Székesfehérvár ezeréves épített örökségéről.

Tovább...
 
Várják az érdeklődőket a Talentum Általános Iskolába Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2013. február 11.

Image Folytatódnak februárban a „SULIVÁRÓ NAPOK” a Székesfehérvári Talentum Református Általános Iskolában. A rendezvények idején elsősorban a szülők számára kívánnak segítséget nyújtani iskolaválasztáshoz az intézmény pedagógusai. A gyermekek ugyanakkor játékos fogalakozások segítségével kaphatnak ízelítőt, milyen is lesz majd beülni az igazi iskola padokba.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15896 - 15906 / 20492